Links

Nyheder fra bold.dk

2018-11-15 7:20:48
Fraser om Ake: Ville have spillet i Chelsea nuRyan Fraser er meget imponeret af holdkammerat Nathan Ake, som kom til Bournemouth fra Chelsea i 2017. Ake ville være fast mand for Chelsea nu, hvis han ikke var skiftet, siger Fraser.Bournemouth sprængte i sommeren 2017 banken for at købe Nathan Ake i Chelsea, og siden da har forsvarsspilleren udviklet sig til én af holdets bedste.Holdkammerat Ryan Fraser er sikker på, at 23-årige Ake havde spillet fast i Chelsea, hvis han stadig var der.- Han er vores bedste spiller. Så simpelt er det. Jeg tror aldrig, jeg har set ham spille en dårlig kamp, og han har bevist sig som en topspiller, siger Fraser ifølge Daily Mail.- Store klubber skulle holde øje. Han har selvfølgelig haft et par sæsoner nu hos os til at finde formen og selvtilliden og så nogle kampe i benene. Men jeg er sikker på, at han ville spille for Chelsea, hvis han stadig var der. Vi er heldige med at have ham.- Han gør alle spillere omkring sig bedre. Han kan alt både med og uden bolden. Han er ikke den højeste midtstopper, men han vinder alle hovedstødsdueller. Vi havde ikke været lige så gode uden ham.Nathan Ake har på rygtebørsen været sat i forbindelse med klubber som Tottenham og Manchester United - ligesom Chelsea angiveligt skulle have en tilbagekøbsklausul på midtstopperen. Klik her!
2018-11-15 7:07:05
Rooney ville have sluttet karrieren i Man UnitedWayne Rooney havde drømt om at slutte karrieren i Manchester United, men medgiver, at han måtte væk, når han nu ikke var i nærheden af spilletid.Wayne Rooney nåede 13 år i Manchester United, inden han i 2017 skiftede til Everton, og i sommer rykkede til DC United.33-årige Rooney havde ellers håbet på at slutte karrieren i hjerteklubben Manchester United.- Det var min karrieres højdepunkt at spille for Manchester United, og jeg var der længe. Jeg savner det selvfølgelig. Men det var det rette tidspunkt at skilles på, siger Rooney til Sky Sports.- Først og fremmest spillede jeg ikke. Jeg er en spiller, der altid gerne har ville spille, og da det ikke så ud til, at jeg kom til det, var det den rigtige beslutning for mig at smutte.- Selvfølgelig havde jeg drømt om noget andet. Den ideelle situation havde været at blive og slutte min karriere der, men fodbold ændrer sig. Forskellige ting sker, og de sker af en grund.Wayne Rooney spiller torsdag aften afskedskamp for England i venskabskampen mod USA. Klik her!
2018-11-15 6:48:16
Delph spår 18-årig komet stor karriereJadon Sancho imponerer sin engelske landsholdskammerat Fabian Delph, og han kan nå vanvittigt langt med sit talent, spår Manchester City-spilleren.Jadon Sancho er blot 18 år, men har allerede i sidste måned fået debut på det engelske A-landshold i en kamp mod Kroatien.Sancho imponerer også for Dortmund i Bundesligaen, og vikarierende anfører for England, Fabian Delph, er enormt imponeret af den unge angriber.- Der er ingen grænser for hans talent. Jeg nåede kun en uge sammen med ham i City, før han forlod os. Jeg er meget imponeret af ham dengang, og nu er han meget rolig og selvtillidsfyldt, siger Delph til Sky Sports.- Nogle spillere skiller sig ud, og det har han gjort for mig i denne uge. Jeg har sat mig ned og tænkt 'wow, vi har en speciel spiller her'. Han er så ung, men hans timing og beslutninger er i topklasse. England møder torsdag USA i en venskabskamp. Klik her!
2018-11-15 6:26:35
Eriksen: Bale ikke langt fra Messi og RonaldoChristian Eriksen peger på Gareth Bale som Wales' helt store nøgle forud for landskampen i Nations League fredag.Danmark tørner fredag sammen med Wales i Nations League, og her skal de danske spillere holde et vågent øje med Gareth Bale.Det mener Christian Eriksen, der anser ham for at være én af verdens bedste spillere.- Han er en klassespiller. Ingen i verden ligner Messi eller Ronaldo, men han er en del af en gruppe spillere, der er meget, meget tæt på dem, siger Eriksen til Sky Sports.- Bale giver altid Wales noget ekstra. Han har gjort det på alle de hold, han har spillet og spiller på. Han er rigtig hurtig og meget direkte, og han er altid garant for et par mål. International fodbold handler om at score mål, og det gør han.Christian Eriksen scorede begge mål, da Danmark slog Wales med 2-0 i september. Klik her!