Roskilde Festival

I forbindelse med Roskilde Festival, stabler RB-VENNER badefaciliteter på benene i Darup Idrætscenter. Der er ca. 55-60 personer involveret som frivillige hjælpere, for at det hele kan forløbe så godt så muligt. Der kommer mange besøgende i den periode "de varme bade" holder åben.

Fra og med 2013 vil det kun være festivalens medarbejdere, der kan bade. Der er altså ikke længere adgang for festivalsdeltagerne, som der ellers altid tidligere har været. Efter at Roskilde Festival har overtaget Darup Idrætscenter under festivalen, er RB-VENNER blevet en "normal" forening, der arbejder for festivalen og det er derfor nu suverænt Roskilde Festival der bestemmer vilkårene.

RB-VENNERS mål er at yde en positiv og venlig betjening af de badende medarbejdere, uanset om de møder en af rengøringsfolkene i baderummene, folk ved indgangen, hvor de kan leje et håndklæde eller en vagtleder.

Det er her i "de varme bade" at RB-VENNER tjener de fleste penge til det kommende års støttearbejde.

Hvis du har lyst til at hjælpe til ved "badningen" på Darup Idrætscenter under festivalen, eller har spørgsmål til ovenstående, så er du meget velkommen til at maile til Peter "Bæver" Hansen, som er ansvarlig for vagtplanen. Hans mailadresse er fearthebeaver55@gmail.com.

Her ligger Darup Idrætscenter