Generalforsamling - udskiftninger i bestyrelsen

Som så mange andre ting i vores samfund blev RB-VENNER's udsatte generalforsamling, grundet Corona-pandemien, også en anderledes oplevelse.

Normalt starter vores generalforsamling med et indlæg på en times tid - typisk fra vores 1. holdstræner - og slutter med middag, hvor vi hygger og taler om løst og fast.

I år var disse ting desværre "skåret fra". Det viste sig fornuftigt, for smittetallet i Roskilde er højt i disse dage - godt nok primært blandt de unge, som vi jo ikke var særligt mange af (læs: ingen :-) - men ikke desto mindre var det en klog beslutning.

Fremmødet var forventeligt ikke så højt som det plejer, både ovenstående og ugedagen taget i betragtning.

Men det skulle ikke afholde os fra, at afholde en generalforsamling, hvor der blev gennemført en del ændringer i bestyrelsessammensætningen.

Efter formandens beretning og kassererens fremlæggelse af regnskabet (der viste et kontrolleret underskud på godt 28.500 kroner, inklusive støtte til RB 1906 på 75.200 kroner), var tiden inde til at stemme om disse ændringer.

  • Formand, Preben Johansen, har valgt at stoppe - ny formand blev Henrik "Batman" Hansen.
  • Per Jeppesen, har valgt at stoppe som bestyrelsesmedlem, og det samme har suppleant Jan Augo Hansen (der desværre måtte melde afbud).
  • Nye bestyrelsesmedlemmer bliver Stig Haslund og Henrik Knudsen, der begge i forvejen var suppleanter.
  • De tre nye suppleanter, der alle blev valgt ind med flotte klapsalver, er Bo Frandsen, Morten Larsen og Ole Madsen.
  • Vores to trofaste revisorer, Preben Vintermark og Jens Olsen fik begge genvalg. Ny revisorsuppleant blev Preben Johansen, tidligere formand - så han slipper det ikke helt.
  • Endelig takkede vores mangeårige dirigent, Knud Tarnø også af.

Den nye bestyrelse er allerede i gang med nye initiativer, da vi ikke forventer at kunne beholde vores nuværende opgaver på Roskilde Festival, når der på et tidspunkt skal graves grus på området.

Første skud på stammen er, at vi i slutningen af året vil sælge juletræer i Roskilde Idrætspark. Men det kommer der naturligvis meget mere om, når tiden nærmer sig.

Det blev sidste generalforsamling for den afgående formand, Preben Johansen. Preben har været med i RB-VENNER i mange år, og har lagt mange timers arbejder i vores støtteforening. Den nye formand, Henrik "Batman" Hansen gav ham en stor tak og en gavekurv.

Ny formand er Henrik "Batman" Hansen. Han er et kendt ansigt i RB 1906, hvor han har været med til et utal af aktiviteter gennem tiden. Han er idérig og sprudler af energi.

Per Jeppesen stoppede også i bestyrelsen. "Jeppe" har haft mange forskellige opgaver igennem tiden. Her får han i afskedsgave overrakt en god Cognac, som han nyder at drikke. Her udføres det korrekte "Corona-håndtryk" med albuerne.

Knud Tarnø havde også "sidste arbejdsdag" som dirigent til vores generalforsamlinger. Preben overrakte ham en flaske rødvin og en stor tak for hjælpen, og de undgik vist lige akkurat "det forbudte håndtryk".

Bæver fortæller om udsigterne til at beholde opgaverne på Roskilde Festival. Vi har fået tilsagn om at have opgaven i 2021, men ingen ved på nuværende tidspunkt, om det overhovedet bliver muligt at gennemføre Roskilde Festival 2021, på grund af Corona. Man kan have sin tvivl.