U/11 har været på træningslejr

U/11 Elite-holdet i RB 1906 har været på træningslejr i Givskud. RB-VENNER har givet økonomisk støtte til turen.

Holdleder, Theis Jensen, har sendt os nedenstående beskrivelse og en bunke herlige billeder fra turen.

"Vi har i sidste weekend haft en fantastisk tur til Givskud med 15 drenge, hvor vi gennem 3 dage har trænet, hygget og mødt hold vi ikke plejer at møde her på Sjælland.

Programmet stod på træning fredag aften, efterfulgt af aftensmad på Danhostel i Givskud. Fredag aften bød herefter på teambuilding med drengene, inden det var godnat på de rigtig fine 4-mandsværelser. Lørdag morgen var det tidligt op og i Givskud Zoo, hvor vi sagde godmorgen til dyrene. En sjov oplevelse for drengene (og trænerteamet), hvor vi kom helt tæt på næsehorn, løver, kameler mv.

Derefter lørdagens første træningspas, der bestod af intern træningskamp, og efter frokost fik drengene til opgave at hvile, hvilket kan være svært for 15 10-årige drenge. Endnu et træningspas lørdag eftermiddag, inden der igen var aftensmad og teambuildingsøvelser.

Søndag formiddag kom Jelling på besøg på den fine kunstbane bag ved Danhostel i Givskud, og efter en fin kamp af nogle efterhånden trætte drenge, kunne vi velfortjent sætte snuden mod Sjælland med en 3-1 sejr.

Alt i alt en rigtig god og udbytterig tur – både på det fodboldmæssige, men i endnu højere grad på det sociale og det at drengene kan lære at være på tur."