RB 1906 på træningslejr i Belek, Tyrkiet

RB-VENNER har givet støtte til RB 1906's Sjællandsseriehold, der har æret på træningslejr i Tyrkiet.

Fra Frank Thaulow har vi modtaget denne fine beskrivelse af turen og de dejlige billeder:

"Der var mødetid i lufthavnen den 17/2 kl. 14.00 og alle var der 20 spiller og 4 leder. Vi fløj kl. 16.50 og var fremme kl. 22.30 og der er 2 timers tids forskel. Der var en bustur på ca. 40 minutter. Da alt var klaret på hotellet og vi havde spist, var kl. 1.00, så det var en lang dag.

18/2 Der var mødetid kl. 7.30 til morgenmad og kl. 8.40 var der bustransport til træningsområdet, hvor der var 8 græsbaner. Første trænings pas var en let omgang , for at få alle musklerne rørt. Træningen sluttede kl. 10.30.

Andet trænings pas var fra kl. 14.00 til kl. 16.00. Det var øvelser på diverse former for højt pres på modstandernes forsvar og en del forskellige gennem spilnings modeller og skud på mål. Om aftenen kom John Bredal og holdt møde med trænerne om standard oplæg.

19/2 Træningen startede kl. 8.40. Træningspasset var højt pres på modstandernes forsvar samt forskellig hjørnespark, samt forskellige opstillinger ved frispark , både angrebs og forsvarsmæssigt.

Kl. 15.00 var der træningskamp mod et hold fra Østrig der hed Bad Zebau. Vi tabte 3 - 0 mod et hold der på flere punkter var os fysisk overlegne, især deres to midte angriber, som vi havde lidt mas med. Alt i alt en god gang kamptræning.

20/2 Løs træning efter kampen i går, med højt pres på modstandernes forsvar. Afslutning på træningspasset var fod tennis, til stor morskab for hele holdet.

Andet trænings pas var der løsning af musklerne med gymnastik og diverse løbe øvelser.

Pasningsspil til 2 mål, samt hårdt presspil med afslutnings skud på mål.

Kl. 20.00 var der med teoretiske spille systemer, samt en snak om, hvad nummer skal vi blive i år, samt hvad har vi af ambitioner. Resultatet af denne snak vil kunne ses til vort omklædnings rum i Parken.

21/2 Blandet træning og gymnastik med styrketræning. Der var øvelser i boldspil i små felter, samt diverse skud på mål.

Andet trænings pas. Der blev trænet i hårdt pres på modstandernes forsvar, med forskellig løbemønstre.

Kl. 20.00 – 22.00  var der sammen vær med diverse konkurrencer af forskellige spiller i Europa – navne på forskellige stadions – klubsange og alment viden.

22/2 Om formiddagen var der besøg i fittnes rummet.

Der var trænings kamp mod et hold fra Ukraine  F C Kolos og vi tabte 7 – 2. Holdet vi mødte lå nr. 3 i den næstbedste række i Ukraine og de var fuldtids professionelle. Første halvleg sluttede med 4 – 0 og anden halvleg med 3 – 2. FC Roskilde spillede mod et hold fra samme række, som lå nr. 3 fra bunden. Det kunne godt være at kampene skulle have været byttet rundt.

Kl. 21.00 var der alment hygge med diverse spil.

23/2 Der var trænings fri om formiddagen efter den fysisk hårde kamp dagen før.

Andet trænings pas måtte flyttes til fitnes rummet p.g.a et voldsomt tordenvejr.

24/2 Hjemrejsen startede kl. 2.00 for at være i receptionen kl. 2.30. Vi kørte kl. 3.00 til lufthavnen. Efter indtjekningen var der ventetid til kl. 6.00.

Vi landene kl. 7.30 efter en meget stille tur i flyvemaskinen. Vores bagage kom hurtigt og vi fik sagt farvel og tak for en god træningstur.

Fra hele holdet skal der lyde en stor tak til klubben og de sponsere, der har gjort denne træningslejr muligt".