Godt nytår!

Bestyrelsen i RB-Venner ønsker alle medlemmer i RB-Venner, samt alle i RB 1906 og FC Roskilde, et godt og lykkebringende nytår.

Vi håber 2015 bliver et sportsligt godt år - og det gælder både for de mange ungdomshold i RB 1906 og FC Roskilde, samt naturligvis RB 1906's serie 1-hold - der holder vinterpause på 1. pladsen og for tiden har en stærk trup. Truppen er så solid, at vi med rimelighed kan forvente en oprykning til Sjællandsserien, hvilket vi alle har set frem til efter en alt for lang periode i serie 1.

Samtidig håber vi også, at FC Roskilde, der p.t. er i den modsatte ende af tabellen i 1. division, kan kæmpe sig op over nedrykningsstregen, så vi i Roskilde fortsat kan spille med i landets næstbedste række. Det vil være godt for moderklubberne og for byen.

Træningstiderne i motionsrummet ligger som bekendt nu "online", her på hjemmesiden, og den er netop blevet opdateret ud fra holdenes seneste ønsker til træningstider. Der er rift om motionsrummet, hvilket jo er dejligt, men vis skal fortsat minde om, at motionsrummet efterlades i rydelig stand.

Godt nytår og på gensyn til fodbold i Roskilde i 2015.