U/14 til stævne i Göteborg

RB 1906's U/14-hold har været til stævne i Göteborg, med blandt andet støtte fra RB-VENNER.

Vi har fået nedenstående beskrivelse af turen og nogle dejlige billeder:

Langfredag:

34 spillere og 4 ledere skulle til Göteborg for at spille stævne, hvor vi havde tilmeldt to hold og i den forbindelse havde fundet to sponsor (Kia Roskilde og svane køkken roskilde) som bidrog med hver 5000kr plus at drengene havde delt flyers/breve ud for home ros tov og boligkompagniet som indbragte 17000kr, så drengene kunne få hver deres træningsdragt og rygsæk med nummer plus en drikkedunk, udover det var der så også råd til at årgangen kunne købe et udebanesæt som kan gå i arv til andre RB hold når vi ikke kan passe det.
 
Lørdag:
De to RB hold skulle spille kamp samme sted lige efter hinanden, det ene hold spillede deres først kamp mod vsk Århus2 som de tabte 3-2, det andet hold spillede 3-3 mod skogås-trångsunds FF lag svarta, derefter to begge hold tilbage til skolen for at spise frokost og evaluere kampene og have taktik til aften kampene, som de skulle spille hver sit sted, det ene hold mødte bk häcken P05 gul som de spillede 3-3 mod og modstanderen sluttede som vinder af puljen, det andet hold mødte mölnlycke som de spillede 1-1 mod.
 
Søndag:
De to RB hold skulle igen hver sit sted hen og det ene hold mødte Hisingsbacka FC, som de slog med 3-1, det andet hold skulle møde 1.pladsen i puljen og senere finalisterne i turneringen som de slog 3-2, dermed sluttede begge RB hold på 2pladsen i hver deres pulje, på vej hjem i bussen fandt vi så ud af vi skulle møde hinanden senere om pladserne 9-12, som endte med en sejr på 4-0 til det ene hold, men på trods af resultatet var det en god præstation af begge hold, selvom vi endte med at spille 8v8 pga. Skader på det ene hold.
 
Mandag:
De to hold skulle igen spille hver deres sted, det ene hold skulle møde kvik halden fk som de slog 2-0 og endte med en 11. Plads ud 
af 24 og det andet hold skulle møde vsk Århus 1 som de slog 3-0 og ender på en 9.plads ud af 24 og derefter skulle vi hjem på skolen i bad og have frokost inde vi blev hentet af bussen og skulle mod Roskilde igen.