2012

31. oktober 2012
RB-venners kegleturnering lørdag den 8. december 2012, kl. 9:30 – 16:00 på keglebanerne på TH. Nielsens vej 8A.
 
Formiddag: double-turnering.
Frokost: ca. kl. 12 (medbragt mad).
Eftermiddag: single-turnering.
 
50 kr. for hele arrangementet.
 
Øl, vand og snaps, kan købes, og så byder RB-venner på en kop kaffe med passende tilbehør.
 
Kom og vær med!!
 
Tilmelding til Per Jeppesen på tlf. 46365939
7. september 2012
Lørdag, den 20. oktober 2012, kl. 13:00, bød formand Preben Johansen velkommen til evaluering af Roskilde Festival 2012, hvor mange af de trofaste hjælpere var mødt op.

Preben fortalte lidt om hvordan festivalen var gået i 2012 og kunne med glæde konstatere, at overskuddet - efter tilskud - var på ca. 70.000 kroner. Der blev sagt mange tak for hjælpen og et forhåbentligt på gensyn til næste år.

RB-VENNER skal nu i gang med svære forhandlinger med Roskilde Festival om et fremtidigt samarbejde. Det første møde afholdes allerede i næste uge.

Vil du se et par billeder mere, kan du klikke på billedet her ovenfor! 
26. marts 2012
Fodbold med Werge & Milton

Tirsdag, den 20. marts 2012, kl. 18:30 lød fløjten til 2 x 45 minutters sjov og interessant underholdning med Carsten Werge og Kim Milton.

Der blev både fortalt sjove anekdoter fra et langt liv i fodboldens tegn og der blev talt holdninger til fodbold, og tilhørerne fik en masse interessant information fra livet "bag kulisserne".

De to herrer havde en masse spændende historier at fortælle. Milton - når han fik et ord indført for den evigt talende og veloplagte Carsten Werge - kunne fortælle hvad det betød for ham, at han gav David Beckham et rødt kort, hvad en dommerfejl i kampen FCK - Brøndby, der afgjorde det danske mesterskab, betød og hvilke oplevelser der kom i kølvandet på det.

Carsten Werge virkede som en uutømmelig kilde af historier og fortalte os bl.a. om samarbejdet med Per Frimann, oplevelser fra diverse stadtions og tv-udsendelser, og han måtte begrænse sig, for ikke at overskride tiden alt for meget. Han supplerede de mange morsomme indlæg med videoklip.

Tiden fløj afsted for de ca. 70 deltagere, som vist alle havde en herlig aften.

 
28. februar 2012
Generalforsamling i RB 1906 (27. februar 2012)

Traditionen tro startede generalforsamlingen i RB 1906 kl 19:06, hvor klubbens nye formand Frank Thaulow bød velkommen.

Indledningsvis blev diverse hædersbevisninger uddelt - for 2011 blev det fortjent Max Fuglsang, "Mingo" og U/17, der "løb med pokalerne".

Der blev holdt ét minuts stilhed for Poul Hansen og Ulla Kristensen, der desværre har forladt os, samt for de unge spillere i Roskilde KFUM, der mistede livet i weekenden.

Den skriftlige beretning fra bestyrelsen, kan du læse på RB 1906's hjemmeside, ved at 
klikke her!

Regnskabet, der glædeligt gav et overskud, blev godkendt og aftenen forløb i god ro og orden.

Der blev orienteret om mulighederne for, at der kommer kunsgrænsbane(r) i Roskilde Idrætspark, hvilket forhåbentlig kan give mere aktivitet i klubhuset.

Formanden blev valgt for en 2-årig periode, Flemming Redøn blev valgt som kasserer for en 1-årig periode. Bo Heisel blev valgt ind i bestyrelsen og Mads Suhr blev genvalgt. Max og Mingo blev valgt ind som bestyrelsessuppleanter.

Med en "fuld bemandet" bestyrelse, med mange gode visioner for klubbens fremtid, en økonomi, der virker mere robust end set i mange år, ser fremtiden lys ud for vores klub Roskilde Boldklub af 1906.

Hvis du vil se et par billeder fra generalforsamlingen, kan du 
klikke her!
14. februar 2012

INVITATION TIL FODBOLD MED WERGE & MILTON

RB-VENNER har haft held til at lave et fantastisk arrangement - nemlig en aften i selskab med Carsten Werge og Kim Milton på "slap line".

Arrangementet er i første omgang for RB-VENNER's medlemmer, så skynd dig at downloade invitationen og send din tilmelding hurtigst muligt - og senest den 6. marts 2012.

Fodbold med Werge & Milton foregår i Roskilde Idrætspark, tirsdag den 20. marts 2012, kl. 18:30.

Vel mødt!

Bestyrelsen
RB-VENNER

Invitation til "Fodbold med Werge og Milton"

27. januar 2012

GENERALFORSAMLING I RB-VENNER


fredag den 30. marts 2012, kl. 18.00

Klubhuset - Roskilde Idrætspark
Rådmandshaven 6 - 4000 Roskilde

Dagsorden i følge vedtægterne.


---oooOOOooo---


Inden generalforsamlingen vil Carsten Broe holde et indlæg om FC Roskildes muligheder i forårssæsonen
 

---oooOOOooo---


Vi slutter aftenen med at byde på følgende attraktive


MENU:

Surprise a la Sanne

Pris: 120,00 kroner, inklusive en øl/vand


---oooOOOooo---


Tilmelding til spisningen:
Sanne Odgaard på telefon 51 22 56 16
senest 26. marts 2012.

14. januar 2012
RB 1906 afholdte årets standerhejsning (14.1.2012), for at markere, at forårssæsonen 2012 havde taget sin begyndelse.

Solen kiggede frem, men i skyggen smagte det endnu ikke helt af forår.

Flemming Redøn var, som konstitueret formand for RB 1906, dagens taler. Han fortalte kort om året der er gået og situationen i bestyrelsen, men brugte mest tid på at kigge fremad.

Klubbens ungdomsafdeling er meget aktiv, og har en medlemstilgang, som ikke set i mange år, hvilket jo er meget glædeligt. Økonomien ser fornuftig ud, og der er igen i 2012 mange aktiviteter, der skal afvikles. Samtidig lagde han op til et endnu tættere samarbejder med FC Roskilde, som jo er vores førstehold. Vi håber alle, at vi forbliver i 1. division.

Standerhejsningen blev - traditionen tro - afsluttet i klubhuset hos Sanne med forloren skildpadde.

Se et par billeder mere her!
1. januar 2012
2012 bliver et spændende år, hvor én af de vigtigste opgaver for bestyrelsen bliver, at forhandle en så god samarbejdsaftale med Roskilde Festival på plads, som overhovedet muligt.

Der er allerede varslet ændringer i samarbejdet, da Roskilde Festival ønsker at overtage Darup Idrætscenter under Roskilde Festival. Opgaven bliver ikke nem, men vi vil gøre, hvad vi kan for at løse den på bedste vis, så vi også fremadrettet kan støtte fodbolden i Roskilde Boldklub økonomisk.

Det er jo altid en stor glæde for os i RB-VENNER, når vi kan være med til at sende ungdomshold til turneringer i Danmark og udlandet, og give de unge gutter nogle oplevelser for livet - både sociale og fodboldmæssige - men også støtte ved at give hjælp til fx træningsdraget osv.

Når der foreligger nyt om samarbejdet med Roskilde Festival, vil vi orientere om det her på hjemmesiden.

Vi håber på stor deltagelse i de arrangementer vi afholder, lige fra Irsk Aften, til generalforsamling, kegleturnering og - ikke mindst - til vagterne i "De Varme Bade" i Darup under Roskilde Festival 2012.

Til sidst vil vi ønske alle hold i RB 1906 held og lykke med forårssæsonen - fx ville det være dejligt, og rigtig godt for klubben og Roskilde by, hvis serie 1-holdet rykkede op i Sjællandsserien og FC Roskilde overlevede i 1. division.

Godt nytår!

BESTYRELSEN