Nye medlemmer

I bestyrelsen forsøger vi hele tiden at holde RB-VENNER aktuel og interessant at være medlem af. Vi sætter også en ære i at RB-VENNER er så økonomisk velfunderet, som det nu er muligt, til gavn og glæde for Roskilde Boldklub af 1906 og alle klubbens medlemmer - ikke mindst ungdommen, som vi glædeligvis ofte har mulighed for at støtte.

De senste par år har vi med en målrettet indsats haft medlemstilgang i RB-VENNER - og det er vi naturligvis både glade for og stolte over.

Da en stærk medlemsbase på alle måder er vigtig for vores støtteforening, vil vi opfordre dig til at kigge rundt i din vennekreds og i familien og se, om der måtte en - eller selvfølgelig gerne flere - der kunne være interesseret i at være medlem i RB-VENNER og dermed støtte det frivillige arbejde, vi laver.

Til det formål har vi lavet en "RB-VENNER Flyer", der kort fortæller lidt om, hvem RB-VENNER er, og hvad vi laver. Du kan hente/printe den herunder.

Man kan meldige sig ind i RB-VENNER her på hjemmesiden, eller tage kontakt til én af os i bestyrelsen personligt eller skrive til os her.

Jo flere vi er - jo stærkere står vi!