Infofolder - sidste gang på papir

RB-Venners infofolder (nr. 1 - februar 2015) er nu udsendt og indeholder - vanen tro - en masse sjov og interessant læsning om livet i og omkring RB-Venner, RB 1906 og FC Roskilde.

Som det også kan læses i infofolderen er det også sidste gang, den udkommer på papir. Fremover vil den alene udkomme her via hjemmesiden.

Den primære årsag til, at bestyrelsen har truffet denne beslutning er, at det medvirker til, at vi kan nedbringer omkostningerne.

Så på den ene side er det jo lidt vemodigt, at den gode gamle - og efter vores indtryk - populære infofolder ikke længere kommer på papir. På den anden side åbner det op for nye muligheder, når noget stopper - og noget nyt kommer til.

Måske kan infofolderen komme oftere men med færre sider? Eller omvendt? Det kan måske blive lettere for RB-Venners medlemmer at "komme i orde"? Informationen kan umiddelbart kommer hurtigere frem - og dermed kan informationerne blive endnu mere aktuelle. Skal det laves med en helt ny opsætning? Skrives med en ny font? Ja, er det kun manglende fantasi, der sætter grænserne for, hvad vi i RB-Venner fremover kan bruge infofolderen og hjemmesiden til.

Så sidder du med gode idéer, så kom endelig frem med dem. Skriv til bestyrelsen her!

Du kan læse den seneste infofolder i "netversionen" enten på forsiden af hjemmesiden (i højre side, hvor seneste infofolder altid hurtigt kan findes) eller her, hvor alle tidligere versioner er gemt.

God læselyst!