Madrid Football Cup 2021

U/14 Elite-holdet i RB 1906 har været en tur i Spanien for at deltage i en turnering med en masse spændende hold/klubber. RB-VENNER har givet økonomisk støtte til turen.

Ferass har sendt os nedenstående beskrivelse og et par skønne billeder fra turen.

 

"Roskilde boldklubs U14 hold har været et smut sydpå, nærmere bestemt Madrid, hvor holdet deltog i Madrid Football Cup for U14 hold. 

Holdet havde modtaget en invitation via en relation trænerteamet har hos stævneledelsen.
 
Vi var i pulje med Atletico Madrid, Barcelona, Juventus, IFK Lindingö (svensk) og Flyeralarm Admira (østrigsk), så der ventede drengene en udfordring ud over det sædvanlige når nogle af verdens bedste hold bød op til dans.
 
Drengene vidste at kampene mod Atletico Madrid, Barcelona og Juventus blev ekstremt svære, men drengene leverede et brag af en indsats trods nederlag i alle tre kampe, en stor oplevelse for drengene at spille mod de bedste, en oplevelse de ikke glemmer lige foreløbigt.
 
Turneringen var af højeste kaliber, fifa dommere, indmarch til alle kampe, livestream med kommentatorer af alle kampe så forældrene kunne følge med hjemmefra, osv. Der var styr på alt ned til mindste detalje.
 
Alt i alt en fantastisk oplevelse for drengene, en oplevelse for livet.
 
Tak for jeres bidrag og tak for at gøre det muligt for os at give drengene denne oplevelse."
 
På vegne af U14 holdet årgang 2008
 
Ferass